HOTEL BOBYCENTRUM v Brně hodnocení

Kavárna SHINY je součástí hotelu. Klidné místo nedaleko centra města Brna s možností pohodlného zaparkování v těsné blízkosti kavárny Vám nabízí to nejlepší pro Vaše společenská setkání. Úspěšný den začíná dobrou snídaní a kvalitní kávou, kavárna Shiny Vám nabízí oboje. Snídaňové menu podáváme každý den od 8 do 11 hodin spolu s kvalitní kávou Varesina, která se právem řadí mezi tzv. ,,gourmet caffe‘‘. Pro výrobu kávy Varesina se používá až 20 druhů těch nejlepších kávových zrn pěstovaných na plantážích Střední a Jižní Ameriky. Pokud nejste zrovna ranními ptáčaty a jídlo si dokážete vychutnat v průběhu celého dne, tak kavárna Shiny kromě snídaňového menu podává také polední menu, vždy čerstvé zákusky ke kávě nebo lehké pochoutky pro menší hlad. Máme pro Vás otevřeno každý všední den od 8 do 22 hodin a o víkendu od 9 do 21 hodin. Začněte den právě u nás v kavárně Shiny, kavárně kde se budete cítit v dobré společnosti!

PRO REZERVACI NÁS KONTAKTUJTE:

e-mail sales@hotelbobycentrum.cz
telefon +420 533 555 931

Snídaně

podáváme od 8 do 11 hod.
Menu I
Míchaná vejce s cibulkou, šunka, máslo, čerstvá krájená zelenina, čerstvé pečivo
Menu II
Hemenex s grilovanými plátky rajčat, čerstvé pečivo
Menu III
Vejce Benedikt s holandskou omáčkou, šunkou a rozpečeným toastem
Menu IV
2 ks palačinek s Nutellou nebo ovocným džemem, ovocem a šlehačkou
Menu V
Jemné párečky se zeleninovou oblohou, hořčicí, křenem a čerstvé pečivo
Menu VI
Grilovaná sezónní zelenina se slaninovými chipsy, čerstvé pečivo

Cena snídaně je 120 Kč

Dále nabízíme možnost snídaně formou bufetu v hotelové restauraci INSPIRACE.

Restaurace INSPIRACE Vám nabízí teplý i studený bufet, výběr z několika druhů cereálií, teplé i studené nápoje, obložené mísy, ovoce a mnoho dalšího. Cena bufetové snídaně je 180,- Kč  

Jídelní lístek

 

PŘEDKRMY

80 g        Husí Foie gras marinovaná v portském víně, 1 140 Kč
na meruňkovém chutney s červeným pepřem, podávaná s rozpečenou bylinkovou bagetou
80 g        Carpaccio z telecí svíčkové 7 185 Kč
prokládané zeleným pepřem a listovým baby špenátem, zdobené parmezánem a limetkou

POLÉVKY

0,33 l        Slepičí bujón s trhaným masem1,3,7,9   45 Kč
kořenovou zeleninou, řapíkatým celerem a fritátovými nudlemi
0,33 l        Francouzská cibulačka 1,7,9   55 Kč
s bílým vínem a sýrovou tyčinkou z listového těsta
0,33 l        Polévka dle denní nabídky   35 Kč

HLAVNÍ CHODY

220 g        Kuřecí prsa Supreme marinovaná v citronovém tymiánu 7 230 Kč
podávaná na hráškovém pyré s houbovým krémem, zdobená červenou solí
250 g        Grilovaná vepřová panenka špikovaná husími játry 7   195 Kč
Foie gras na smetanovém rizotu z rýže Carnaoli s bílým vínem a mascarpone
250 g        Grilovaný australský Flank steak z mladého býčka 1,7 380 Kč
na šalotkové marmeládě s jemně restovanou zeleninou Julienne a bylinkovou bagetou
200 g        Pomalu pečený filet z mořského vlka 4,7  260 Kč
se smetanovo - kaparovou omáčkou z bílého vína, podávaný na restovaných bramborách Grenaille s řeřichou a rozmarýnem

Saláty

350g      Pravý Caesar salát s krutony z máslové housky1,3,4,7 145 Kč
ančovičkovým dresinkem a restovanou italskou Pancettou
100g      Extra kuřecí prsa Supreme do salátu Caesar   50 Kč
200g      Grilovaný kozí sýr 1,7,10      210 Kč
na lehkém listovém salátku s medovou hruškou

DEZERTY

100g      Mandlové Crème brûlée 3,7,8   65 Kč
jemně zdobené sezonním ovocem
100g      Švestky pošírované v portském víně a medu 7   85 Kč
Dezerty dle denní nabídky

PŘÍLOHY

200 g  Restované brambory Grenaille s česnekem a tymiánem   49 Kč
200 g   Bramborové hranolky   39 Kč
450 g   Rozpečená máslová bageta 1   39 Kč
 

HOT TIP

od 15. 02. 2018

Předkrm

120 g Uzený vepřový jazyk podávaný s brusinkovou pěnou, pikantní křen a máslová rozpečená bageta (1,7) 55 Kč

Polévka

0,25 l Tradiční zabijačková polévka s kroupami a čerstvou majoránkou (1)  49 Kč

Hlavní chod

1 ks  Pečené zadní kolínko s kostí v úpravě souse-vide s pikantním křenem a BBQ omáčkou 279 Kč
200 g Opečená jitrnice s restovanými grenaille s česnekem a tymiánem, kysané zelí (1,7)      129 Kč
180 g Zabijačkový bezlepkový vepřový guláš s čerstvou majoránkou a červenou cibulí podávaný s bramboráčky 139 Kč
 

Týdenní menu

19.02. - 23.2.2018

19.02. Pondělí

0,25l Cibulová polévka 35 Kč
150g Pečený vepřový bok s cibulovou omáčkou, šťouchané brambory 120 Kč

20.02. Úterý

0,25l Slepičí vývar s masem a zeleninou a fritátovými nudlemi (1,3,7,9) 35 Kč
150g Kuřecí roláda se špenátovou nádivkou, dušená divoká rýže (1) 120 Kč

21.02. Středa

0,25l Špenátová polévka s nočky (1,3,7) 35 Kč
150g Vepřový steak s vinnou omáčkou, bramborové krokety (1) 120 Kč

22.2. Čtvrtek

0,25l Vývar z volské oháňky s masem, mrkví dvou barev a nudlemi (1,3) 35 Kč
150g Hovězí pečínka na slanině, domácí houskový knedlík (1,3,7) 120 Kč

23.2. Pátek

0,25l Tuřínový krém s červenými fazolemi a smetanou (1,7) 35 Kč
100g Anglický roastbeef s bramborovými hranolky, tatarská omáčka (1,7) 120 Kč
 

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek 8. Skořápkové plody
2. Korýši a výrobky z nich 9. Celer a výrobky z něj
3. Vejce a výrobky z nich 10. Hořčice a výrobky z ní
4. Ryby a výrobky z nich 11. Sezamová semena
5. Podzemnice olejná a výrobky z ní 12. Oxid siřičitý a siřičitany
6. Sójové boby a výrobky z nich 13. Vlčí bob a výrobky z něj
7. Mléko  a výrobky z něj 14. Měkkýši a výrobky z nich

Snídaně

podáváme od 8 do 11 hod.
Menu I
Míchaná vejce s cibulkou, šunka, máslo, čerstvá krájená zelenina, čerstvé pečivo
Menu II
Hemenex s grilovanými plátky rajčat, čerstvé pečivo
Menu III
Vejce Benedikt s holandskou omáčkou, šunkou a rozpečeným toastem
Menu IV
2 ks palačinek s Nutellou nebo ovocným džemem, ovocem a šlehačkou
Menu V
Jemné párečky se zeleninovou oblohou, hořčicí, křenem a čerstvé pečivo
Menu VI
Grilovaná sezónní zelenina se slaninovými chipsy, čerstvé pečivo

Cena snídaně je 120 Kč

Dále nabízíme možnost snídaně formou bufetu v hotelové restauraci INSPIRACE.

Restaurace INSPIRACE Vám nabízí teplý i studený bufet, výběr z několika druhů cereálií, teplé i studené nápoje, obložené mísy, ovoce a mnoho dalšího. Cena bufetové snídaně je 180,- Kč  

Jídelní lístek

 

PŘEDKRMY

80 g        Husí Foie gras marinovaná v portském víně, 1 140 Kč
na meruňkovém chutney s červeným pepřem, podávaná s rozpečenou bylinkovou bagetou
80 g        Carpaccio z telecí svíčkové 7 185 Kč
prokládané zeleným pepřem a listovým baby špenátem, zdobené parmezánem a limetkou

POLÉVKY

0,33 l        Slepičí bujón s trhaným masem1,3,7,9   45 Kč
kořenovou zeleninou, řapíkatým celerem a fritátovými nudlemi
0,33 l        Francouzská cibulačka 1,7,9   55 Kč
s bílým vínem a sýrovou tyčinkou z listového těsta
0,33 l        Polévka dle denní nabídky   35 Kč

HLAVNÍ CHODY

220 g        Kuřecí prsa Supreme marinovaná v citronovém tymiánu 7 230 Kč
podávaná na hráškovém pyré s houbovým krémem, zdobená červenou solí
250 g        Grilovaná vepřová panenka špikovaná husími játry 7   195 Kč
Foie gras na smetanovém rizotu z rýže Carnaoli s bílým vínem a mascarpone
250 g        Grilovaný australský Flank steak z mladého býčka 1,7 380 Kč
na šalotkové marmeládě s jemně restovanou zeleninou Julienne a bylinkovou bagetou
200 g        Pomalu pečený filet z mořského vlka 4,7  260 Kč
se smetanovo - kaparovou omáčkou z bílého vína, podávaný na restovaných bramborách Grenaille s řeřichou a rozmarýnem

Saláty

350g      Pravý Caesar salát s krutony z máslové housky1,3,4,7 145 Kč
ančovičkovým dresinkem a restovanou italskou Pancettou
100g      Extra kuřecí prsa Supreme do salátu Caesar   50 Kč
200g      Grilovaný kozí sýr 1,7,10      210 Kč
na lehkém listovém salátku s medovou hruškou

DEZERTY

100g      Mandlové Crème brûlée 3,7,8   65 Kč
jemně zdobené sezonním ovocem
100g      Švestky pošírované v portském víně a medu 7   85 Kč
Dezerty dle denní nabídky

PŘÍLOHY

200 g  Restované brambory Grenaille s česnekem a tymiánem   49 Kč
200 g   Bramborové hranolky   39 Kč
450 g   Rozpečená máslová bageta 1   39 Kč
 

HOT TIP

od 15. 02. 2018

Předkrm

120 g Uzený vepřový jazyk podávaný s brusinkovou pěnou, pikantní křen a máslová rozpečená bageta (1,7) 55 Kč

Polévka

0,25 l Tradiční zabijačková polévka s kroupami a čerstvou majoránkou (1)  49 Kč

Hlavní chod

1 ks  Pečené zadní kolínko s kostí v úpravě souse-vide s pikantním křenem a BBQ omáčkou 279 Kč
200 g Opečená jitrnice s restovanými grenaille s česnekem a tymiánem, kysané zelí (1,7)      129 Kč
180 g Zabijačkový bezlepkový vepřový guláš s čerstvou majoránkou a červenou cibulí podávaný s bramboráčky 139 Kč
 

Týdenní menu

19.02. - 23.2.2018

19.02. Pondělí

0,25l Cibulová polévka 35 Kč
150g Pečený vepřový bok s cibulovou omáčkou, šťouchané brambory 120 Kč

20.02. Úterý

0,25l Slepičí vývar s masem a zeleninou a fritátovými nudlemi (1,3,7,9) 35 Kč
150g Kuřecí roláda se špenátovou nádivkou, dušená divoká rýže (1) 120 Kč

21.02. Středa

0,25l Špenátová polévka s nočky (1,3,7) 35 Kč
150g Vepřový steak s vinnou omáčkou, bramborové krokety (1) 120 Kč

22.2. Čtvrtek

0,25l Vývar z volské oháňky s masem, mrkví dvou barev a nudlemi (1,3) 35 Kč
150g Hovězí pečínka na slanině, domácí houskový knedlík (1,3,7) 120 Kč

23.2. Pátek

0,25l Tuřínový krém s červenými fazolemi a smetanou (1,7) 35 Kč
100g Anglický roastbeef s bramborovými hranolky, tatarská omáčka (1,7) 120 Kč
 

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek 8. Skořápkové plody
2. Korýši a výrobky z nich 9. Celer a výrobky z něj
3. Vejce a výrobky z nich 10. Hořčice a výrobky z ní
4. Ryby a výrobky z nich 11. Sezamová semena
5. Podzemnice olejná a výrobky z ní 12. Oxid siřičitý a siřičitany
6. Sójové boby a výrobky z nich 13. Vlčí bob a výrobky z něj
7. Mléko  a výrobky z něj 14. Měkkýši a výrobky z nich