HOTEL BOBYCENTRUM v Brně hodnocení

Gastronomický kalendář 2017

Vážení hosté, připravujeme pro Vás nový gastronomický kalendář pro rok 2017.

HOT TIP

09.08. – 27. 08. 2017

PŘEDKRM

200 g Salát Caprese podávaný s bylinkovou bagetkou (1, 7) 165 Kč
80 g Hovězí carpaccio s rukolou, parmezánem a opečenou bagetkou  (1, 7) 175 Kč

POLÉVKA

0,3 l Ruský boršč (1, 7, 9) 45 Kč

HLAVNÍ CHODY

 100 g Grilovaný hermelín podávaný na listovém salátu s cherry rajčátky, medovo-horčičným dipem a bylinkovou bagetkou (1, 7, 8, 10) 135 Kč
200 g Vepřový řízek z kotlety podávaný s vídeňským salátem (1, 3, 7, 10) 175 Kč
350 g Caesar salát s restovanou panchetou a máslovými krutony (1, 3, 7)
       
175 Kč
200 g Grilovaný kuřecí prsní steak s opečeným kukuřičným klasem 175 Kč
150 g Vepřová líčka na kořenové zelenině s bramborovou – batátovým pyré                                           
                                           
185 Kč
350 g Rizoto s liškami a filírovanou vepřovou panenkou, sypané parmezánem 195 Kč
150 g Cheeseburger se steakovými  hranolky (1, 7, 10, 11) 195 Kč
200 g Grilované kachní prsíčko na listovém salátu s pomeranči, zázvorovým dipem a opečenou bylinkovou bagetkou 235 Kč
600 g BBQ grilovaná žebírka podávaná s kozím rohem, okurkou, hořčicí, křenem a čerstvým pečivem (1, 10) 275 Kč
200 g Hovězí steaková variace na šalotkovém chutney s bylinkovou bagetkou (1, 7) 325 Kč

DEZERT

100 g Horké švestky v portském víně a rumu se skořicovou zmrzlinou 85 Kč

Jídelní lístek

PŘEDKRMY

80g  Hovězí carpaccio1 170 Kč
na hrubé mořské uzené maldonské soli doplněný salátkem z rukoly a hoblinkami parmazánu
100g   Buvolí mozzarella1,7 150 Kč
plněná rajčaty a bazalkovým pestem, podávaná s parmazánovými tyčinkami
120g   Grilovaná buvolí mozzarella v parmské šunce1,7 190 Kč
podávaná na ledovém salátu s bazalkovým pestem, olivovým olejem a parmazánovým toastem

POLÉVKY

0,3l      Bramborová polévka1,3,7,9 65 Kč
s lesními hřiby
0,2l      Consommé vývar1,9 65 Kč
s masem z hovězí oháňky a se zeleninou Julienne, podávaný se sýrovým pečivem z listového těsta
0,3l      Polévka dle denní nabídky 45 Kč

STEAKY

180g    Kuřecí prsíčka 230 Kč
špikované slaninovým chipsem připraveným na grilu a omáčkou Madeira
150g      Vepřová panenka9,12   260 Kč
v kabátku z domácí slaniny, omáčka Demi-glace
250g      Filet Mignon7        490 Kč
steak z hovězí svíčkové podávaný s grilovanou sezónní zeleninou a omáčkou z pravých hřibů
150g       Domácí Hamburger  1, 7, 10   195 Kč
připravený z hovězího masa části Chuck Roll (část podplečí),podávaný v domácí bulce pikantní omáčkou,cibulkou, okurkou a rajčaty

TĚSTOVINY A RIZOTA

300g      Houbové rizoto1,3,7 180 Kč
s hoblinkami parmazánu
300g      Italské linguine 1,7 180 Kč
s grilovanou sezónní zeleninou,sypané parmazánem

SALÁTY

350g        Caesar salát 1,3,7     195 Kč
trhaný římský salát, grilované kuřecí prsíčko, Caesar dresing, parmazán a pečená bagetka
350g       Těstovinový salát 1,3,7       165 Kč
těstoviny tricolora, rajčata paprika, okurky

PŘÍLOHY

200g      Zámecké brambory   49 Kč
150g      Bramborové hranolky 49 Kč
200g      Grilovaná zelenina 75 Kč
200g      Dušená rýže   35 Kč

DEZERTY

Dezerty dle denní nabídky nabízíme z naší každodenní vitrínky, o kterou se starají naše cukrářky.

TÝDENNÍ MENU

21.08. – 25. 08. 2017

21.08.2017

0,33l Hrstková s uzeninou 30 Kč
150 g Tortilla plněná kuřecími stripsy, pikantní majonézou, ledový salát, rajče, červenou cibulí, česnekový dip 120 Kč

22.08.2017

0,33l Slepičí vývar s masem, zeleninou a fritátovými nudlemi 30 Kč
150 g Vídeňský guláš s červenou cibulí, domácí houskový knedlík 120 Kč

23.08.2017

 0,33l Krém z červené řepy s červeným vínem 30 Kč
1/4 Pečené kuře na másle s vařeným bramborem a jarní cibulkou 175 Kč

24.08.2017     

0,33l Bramborová s uzeninou a zeleným hráškem 30 Kč
150 g Smažená vepřová kotleta, bramborová kaše, okurkový salát 185 Kč

25.08.2017

0,33l Pórkový krém s vejcem 30 Kč
150 g Bramborové gnocchi ve smetanové omáčce s kuřecími kousky a listovým špenátem, parmezán 130 Kč

26.08.2017

0,33l Hovězí vývar s těstovinou a zeleninou 30 Kč
150 g Kuřecí stehenní steak, americké brambory, nivový dip 130 Kč

27.08.2017

0,33l Cibulová se sýrem a toustem 30 Kč
150 g Smažené žampióny, vařený brambor s máslem a petrželkou, tatarská omáčka 130 Kč

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek 8. Skořápkové plody
2. Korýši a výrobky z nich 9. Celer a výrobky z něj
3. Vejce a výrobky z nich 10. Hořčice a výrobky z ní
4. Ryby a výrobky z nich 11. Sezamová semena
5. Podzemnice olejná a výrobky z ní 12. Oxid siřičitý a siřičitany
6. Sójové boby a výrobky z nich 13. Vlčí bob a výrobky z něj
7. Mléko  a výrobky z něj 14. Měkkýši a výrobky z nich

Restaurace Inspirace, Vám nabízí sezonní pokrmy dle Gastro kalendáře sestaveného samotným šéfkuchařem Hotelu Bobycentrum****.

Restaurace Inspirace v ranních hodinách podává pro své hotelové hosty bohatou snídani formou švédských stolů a to denně od 7 do 10 hodin. Jelikož snídaně je základ každého dne jsou švédské stoly připravované šéfkuchařem Hotelu Bobycentrum**** tak, aby byly vždy vyvážené a uspokojily všechna přání hotelových hostů.

Mimo jiné restaurace Inspirace je Vám k dispozici pro uspořádání Vaší oslavy, firemní večeře, promoce a jiné slavností události. Profesionální tým Hotelu Bobycentrum**** připraví Vaši oslavu od patřičné výzdoby, jelikož každá událost si žádá nutnou dávku exkluzivity a výjimečnosti, připravíme Vám menu dle Vašich přání od rautu až po servírování a la carte.

Jsme inspirací pro Vaše slavností příležitosti!

PRO REZERVACI NÁS MŮŽETE KONTAKTOVAT

E-mail sales@hotelbobycentrum.cz
Telefon +420 533 555 931