HOTEL BOBYCENTRUM v Brně hodnocení

JÍDELNÍ LÍSTEK

PŘEDKRMY

80 g        Husí Foie gras marinovaná v portském víně, 1 140 Kč
na meruňkovém chutney s červeným pepřem, podávaná s rozpečenou bylinkovou bagetou
80 g        Carpaccio z telecí svíčkové 7 185 Kč
prokládané zeleným pepřem a listovým baby špenátem, zdobené parmezánem a limetkou

POLÉVKY

0,33 l        Slepičí bujón s trhaným masem1,3,7,9   45 Kč
kořenovou zeleninou, řapíkatým celerem a fritátovými nudlemi
0,33 l        Francouzská cibulačka 1,7,9   55 Kč
s bílým vínem a sýrovou tyčinkou z listového těsta
0,33 l        Polévka dle denní nabídky   35 Kč

HLAVNÍ CHODY

220 g        Kuřecí prsa Supreme marinovaná v citronovém tymiánu 7 230 Kč
podávaná na hráškovém pyré s houbovým krémem, zdobená červenou solí
250 g        Grilovaná vepřová panenka špikovaná husími játry 7   195 Kč
Foie gras na smetanovém rizotu z rýže Carnaoli s bílým vínem a mascarpone
250 g        Grilovaný australský Flank steak z mladého býčka 1,7 380 Kč
na šalotkové marmeládě s jemně restovanou zeleninou Julienne a bylinkovou bagetou
200 g        Pomalu pečený filet z mořského vlka 4,7  260 Kč
se smetanovo – kaparovou omáčkou z bílého vína, podávaný na restovaných bramborách Grenaille s řeřichou a rozmarýnem

Saláty

350g      Pravý Caesar salát s krutony z máslové housky1,3,4,7 145 Kč
ančovičkovým dresinkem a restovanou italskou Pancettou
100g      Extra kuřecí prsa Supreme do salátu Caesar   50 Kč
200g      Grilovaný kozí sýr 1,7,10      260 Kč
na lehkém listovém salátku s medovou hruškou

DEZERTY

100g      Mandlové Crème brûlée 3,7,8   65 Kč
jemně zdobené sezonním ovocem
100g      Švestky pošírované v portském víně a medu 7   85 Kč
Dezerty dle denní nabídky

PŘÍLOHY

200 g  Restované brambory Grenaille s česnekem a tymiánem   49 Kč
200 g   Bramborové hranolky   39 Kč
450 g   Rozpečená máslová bageta 1   39 Kč

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek 8. Skořápkové plody
2. Korýši a výrobky z nich 9. Celer a výrobky z něj
3. Vejce a výrobky z nich 10. Hořčice a výrobky z ní
4. Ryby a výrobky z nich 11. Sezamová semena
5. Podzemnice olejná a výrobky z ní 12. Oxid siřičitý a siřičitany
6. Sójové boby a výrobky z nich 13. Vlčí bob a výrobky z něj
7. Mléko  a výrobky z něj 14. Měkkýši a výrobky z nich

TÝDENNÍ MENU

23.10. – 27. 10. 2017

23.10.2017

0,33l Rajčatová polévka s rýží 1,3 35 Kč
150 g Kuřecí stehenní steak s guacamole, bramborové rösti 120 Kč

24.10.2017

0,33l Ragů polévka 1,9 35 Kč
150 g Bratislavská hovězí pečeně, domácí houskový knedlík 1,3,7,9 120 Kč

25.10.2017

 0,33l Slepičí vývar s kapáním 1,3,7,9 35 Kč
150 g Koprová omáčka se sázenými vejci, vařené brambory s máslem 1,3,7 120 Kč

26.10.2017     

0,33l Špenátová polévka s máslovými krutony 1,7 35 Kč
150 g Smažené rybí filé v sýrovém těstíčku, bramborová kaše s máslem, ledový salát se špekem 1,3,4,7 120 Kč

27.10.2017

0,33l Krkonošské kyselo 1,3,7 35 Kč
150 g Kuřecí stehýnko na paprice, těstoviny kolínka  1,3 120 Kč

Restaurace Inspirace, Vám nabízí sezonní pokrmy dle Gastro kalendáře sestaveného samotným šéfkuchařem Hotelu Bobycentrum****.

Restaurace Inspirace v ranních hodinách podává pro své hotelové hosty bohatou snídani formou švédských stolů a to denně od 7 do 10 hodin. Jelikož snídaně je základ každého dne jsou švédské stoly připravované šéfkuchařem Hotelu Bobycentrum**** tak, aby byly vždy vyvážené a uspokojily všechna přání hotelových hostů.

Mimo jiné restaurace Inspirace je Vám k dispozici pro uspořádání Vaší oslavy, firemní večeře, promoce a jiné slavností události. Profesionální tým Hotelu Bobycentrum**** připraví Vaši oslavu od patřičné výzdoby, jelikož každá událost si žádá nutnou dávku exkluzivity a výjimečnosti, připravíme Vám menu dle Vašich přání od rautu až po servírování a la carte.

Jsme inspirací pro Vaše slavností příležitosti!

PRO REZERVACI NÁS MŮŽETE KONTAKTOVAT

E-mail sales@hotelbobycentrum.cz
Telefon +420 533 555 931