HOTEL BOBYCENTRUM v Brně hodnocení

Jídelní lístek

 

PŘEDKRMY

80 g        Husí Foie gras marinovaná v portském víně, 1 140 Kč
na meruňkovém chutney s červeným pepřem, podávaná s rozpečenou bylinkovou bagetou
80 g        Carpaccio z telecí svíčkové 7 185 Kč
prokládané zeleným pepřem a listovým baby špenátem, zdobené parmezánem a limetkou

POLÉVKY

0,33 l        Slepičí bujón s trhaným masem1,3,7,9   45 Kč
kořenovou zeleninou, řapíkatým celerem a fritátovými nudlemi
0,33 l        Francouzská cibulačka 1,7,9   55 Kč
s bílým vínem a sýrovou tyčinkou z listového těsta
0,33 l        Polévka dle denní nabídky   35 Kč

HLAVNÍ CHODY

220 g        Kuřecí prsa Supreme marinovaná v citronovém tymiánu 7 230 Kč
podávaná na hráškovém pyré s houbovým krémem, zdobená červenou solí
250 g        Grilovaná vepřová panenka špikovaná husími játry 7   195 Kč
Foie gras na smetanovém rizotu z rýže Carnaoli s bílým vínem a mascarpone
250 g        Grilovaný australský Flank steak z mladého býčka 1,7 380 Kč
na šalotkové marmeládě s jemně restovanou zeleninou Julienne a bylinkovou bagetou
200 g        Pomalu pečený filet z mořského vlka 4,7  260 Kč
se smetanovo - kaparovou omáčkou z bílého vína, podávaný na restovaných bramborách Grenaille s řeřichou a rozmarýnem

Saláty

350g      Pravý Caesar salát s krutony z máslové housky1,3,4,7 145 Kč
ančovičkovým dresinkem a restovanou italskou Pancettou
100g      Extra kuřecí prsa Supreme do salátu Caesar   50 Kč
200g      Grilovaný kozí sýr 1,7,10      210 Kč
na lehkém listovém salátku s medovou hruškou

DEZERTY

100g      Mandlové Crème brûlée 3,7,8   65 Kč
jemně zdobené sezonním ovocem
100g      Švestky pošírované v portském víně a medu 7   85 Kč
Dezerty dle denní nabídky

PŘÍLOHY

200 g  Restované brambory Grenaille s česnekem a tymiánem   49 Kč
200 g   Bramborové hranolky   39 Kč
450 g   Rozpečená máslová bageta 1   39 Kč
 

HOT TIP

od 15. 02. 2018

Předkrm

120 g Uzený vepřový jazyk podávaný s brusinkovou pěnou, pikantní křen a máslová rozpečená bageta (1,7) 55 Kč

Polévka

0,25 l Tradiční zabijačková polévka s kroupami a čerstvou majoránkou (1)  49 Kč

Hlavní chod

1 ks  Pečené zadní kolínko s kostí v úpravě souse-vide s pikantním křenem a BBQ omáčkou 279 Kč
200 g Opečená jitrnice s restovanými grenaille s česnekem a tymiánem, kysané zelí (1,7)      129 Kč
180 g Zabijačkový bezlepkový vepřový guláš s čerstvou majoránkou a červenou cibulí podávaný s bramboráčky 139 Kč
 

Týdenní menu

19.02. - 23.2.2018

19.02. Pondělí

0,25l Cibulová polévka 35 Kč
150g Pečený vepřový bok s cibulovou omáčkou, šťouchané brambory 120 Kč

20.02. Úterý

0,25l Slepičí vývar s masem a zeleninou a fritátovými nudlemi (1,3,7,9) 35 Kč
150g Kuřecí roláda se špenátovou nádivkou, dušená divoká rýže (1) 120 Kč

21.02. Středa

0,25l Špenátová polévka s nočky (1,3,7) 35 Kč
150g Vepřový steak s vinnou omáčkou, bramborové krokety (1) 120 Kč

22.2. Čtvrtek

0,25l Vývar z volské oháňky s masem, mrkví dvou barev a nudlemi (1,3) 35 Kč
150g Hovězí pečínka na slanině, domácí houskový knedlík (1,3,7) 120 Kč

23.2. Pátek

0,25l Tuřínový krém s červenými fazolemi a smetanou (1,7) 35 Kč
100g Anglický roastbeef s bramborovými hranolky, tatarská omáčka (1,7) 120 Kč
 

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek 8. Skořápkové plody
2. Korýši a výrobky z nich 9. Celer a výrobky z něj
3. Vejce a výrobky z nich 10. Hořčice a výrobky z ní
4. Ryby a výrobky z nich 11. Sezamová semena
5. Podzemnice olejná a výrobky z ní 12. Oxid siřičitý a siřičitany
6. Sójové boby a výrobky z nich 13. Vlčí bob a výrobky z něj
7. Mléko  a výrobky z něj 14. Měkkýši a výrobky z nich

Jídelní lístek

 

PŘEDKRMY

80 g        Husí Foie gras marinovaná v portském víně, 1 140 Kč
na meruňkovém chutney s červeným pepřem, podávaná s rozpečenou bylinkovou bagetou
80 g        Carpaccio z telecí svíčkové 7 185 Kč
prokládané zeleným pepřem a listovým baby špenátem, zdobené parmezánem a limetkou

POLÉVKY

0,33 l        Slepičí bujón s trhaným masem1,3,7,9   45 Kč
kořenovou zeleninou, řapíkatým celerem a fritátovými nudlemi
0,33 l        Francouzská cibulačka 1,7,9   55 Kč
s bílým vínem a sýrovou tyčinkou z listového těsta
0,33 l        Polévka dle denní nabídky   35 Kč

HLAVNÍ CHODY

220 g        Kuřecí prsa Supreme marinovaná v citronovém tymiánu 7 230 Kč
podávaná na hráškovém pyré s houbovým krémem, zdobená červenou solí
250 g        Grilovaná vepřová panenka špikovaná husími játry 7   195 Kč
Foie gras na smetanovém rizotu z rýže Carnaoli s bílým vínem a mascarpone
250 g        Grilovaný australský Flank steak z mladého býčka 1,7 380 Kč
na šalotkové marmeládě s jemně restovanou zeleninou Julienne a bylinkovou bagetou
200 g        Pomalu pečený filet z mořského vlka 4,7  260 Kč
se smetanovo - kaparovou omáčkou z bílého vína, podávaný na restovaných bramborách Grenaille s řeřichou a rozmarýnem

Saláty

350g      Pravý Caesar salát s krutony z máslové housky1,3,4,7 145 Kč
ančovičkovým dresinkem a restovanou italskou Pancettou
100g      Extra kuřecí prsa Supreme do salátu Caesar   50 Kč
200g      Grilovaný kozí sýr 1,7,10      210 Kč
na lehkém listovém salátku s medovou hruškou

DEZERTY

100g      Mandlové Crème brûlée 3,7,8   65 Kč
jemně zdobené sezonním ovocem
100g      Švestky pošírované v portském víně a medu 7   85 Kč
Dezerty dle denní nabídky

PŘÍLOHY

200 g  Restované brambory Grenaille s česnekem a tymiánem   49 Kč
200 g   Bramborové hranolky   39 Kč
450 g   Rozpečená máslová bageta 1   39 Kč
 

HOT TIP

od 15. 02. 2018

Předkrm

120 g Uzený vepřový jazyk podávaný s brusinkovou pěnou, pikantní křen a máslová rozpečená bageta (1,7) 55 Kč

Polévka

0,25 l Tradiční zabijačková polévka s kroupami a čerstvou majoránkou (1)  49 Kč

Hlavní chod

1 ks  Pečené zadní kolínko s kostí v úpravě souse-vide s pikantním křenem a BBQ omáčkou 279 Kč
200 g Opečená jitrnice s restovanými grenaille s česnekem a tymiánem, kysané zelí (1,7)      129 Kč
180 g Zabijačkový bezlepkový vepřový guláš s čerstvou majoránkou a červenou cibulí podávaný s bramboráčky 139 Kč
 

Týdenní menu

19.02. - 23.2.2018

19.02. Pondělí

0,25l Cibulová polévka 35 Kč
150g Pečený vepřový bok s cibulovou omáčkou, šťouchané brambory 120 Kč

20.02. Úterý

0,25l Slepičí vývar s masem a zeleninou a fritátovými nudlemi (1,3,7,9) 35 Kč
150g Kuřecí roláda se špenátovou nádivkou, dušená divoká rýže (1) 120 Kč

21.02. Středa

0,25l Špenátová polévka s nočky (1,3,7) 35 Kč
150g Vepřový steak s vinnou omáčkou, bramborové krokety (1) 120 Kč

22.2. Čtvrtek

0,25l Vývar z volské oháňky s masem, mrkví dvou barev a nudlemi (1,3) 35 Kč
150g Hovězí pečínka na slanině, domácí houskový knedlík (1,3,7) 120 Kč

23.2. Pátek

0,25l Tuřínový krém s červenými fazolemi a smetanou (1,7) 35 Kč
100g Anglický roastbeef s bramborovými hranolky, tatarská omáčka (1,7) 120 Kč
 

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek 8. Skořápkové plody
2. Korýši a výrobky z nich 9. Celer a výrobky z něj
3. Vejce a výrobky z nich 10. Hořčice a výrobky z ní
4. Ryby a výrobky z nich 11. Sezamová semena
5. Podzemnice olejná a výrobky z ní 12. Oxid siřičitý a siřičitany
6. Sójové boby a výrobky z nich 13. Vlčí bob a výrobky z něj
7. Mléko  a výrobky z něj 14. Měkkýši a výrobky z nich

Restaurace Inspirace, Vám nabízí sezonní pokrmy dle Gastro kalendáře sestaveného samotným šéfkuchařem Hotelu Bobycentrum****.

Restaurace Inspirace v ranních hodinách podává pro své hotelové hosty bohatou snídani formou švédských stolů a to denně od 7 do 10 hodin. Jelikož snídaně je základ každého dne jsou švédské stoly připravované šéfkuchařem Hotelu Bobycentrum**** tak, aby byly vždy vyvážené a uspokojily všechna přání hotelových hostů.

Mimo jiné restaurace Inspirace je Vám k dispozici pro uspořádání Vaší oslavy, firemní večeře, promoce a jiné slavností události. Profesionální tým Hotelu Bobycentrum**** připraví Vaši oslavu od patřičné výzdoby, jelikož každá událost si žádá nutnou dávku exkluzivity a výjimečnosti, připravíme Vám menu dle Vašich přání od rautu až po servírování a la carte.

Jsme inspirací pro Vaše slavností příležitosti!

PRO REZERVACI NÁS MŮŽETE KONTAKTOVAT

E-mail sales@hotelbobycentrum.cz
Telefon +420 533 555 931