HOTEL BOBYCENTRUM v Brně hodnocení

Jídelní lístek

PŘEDKRMY

80 g        Husí Foie gras marinovaná v portském víně, 1 140 Kč
na meruňkovém chutney s červeným pepřem, podávaná s rozpečenou bylinkovou bagetou
80 g        Carpaccio z telecí svíčkové 7 185 Kč
prokládané zeleným pepřem a listovým baby špenátem, zdobené parmezánem a limetkou

POLÉVKY

0,33 l        Slepičí bujón s trhaným masem1,3,7,9   45 Kč
kořenovou zeleninou, řapíkatým celerem a fritátovými nudlemi
0,33 l        Francouzská cibulačka 1,7,9   55 Kč
s bílým vínem a sýrovou tyčinkou z listového těsta
0,33 l        Polévka dle denní nabídky   35 Kč

HLAVNÍ CHODY

220 g        Kuřecí prsa Supreme marinovaná v citronovém tymiánu 7 230 Kč
podávaná na hráškovém pyré s houbovým krémem, zdobená červenou solí
250 g        Grilovaná vepřová panenka špikovaná husími játry 7   195 Kč
Foie gras na smetanovém rizotu z rýže Carnaoli s bílým vínem a mascarpone
250 g        Grilovaný australský Flank steak z mladého býčka 1,7 380 Kč
na šalotkové marmeládě s jemně restovanou zeleninou Julienne a bylinkovou bagetou
200 g        Pomalu pečený filet z mořského vlka 4,7  260 Kč
se smetanovo - kaparovou omáčkou z bílého vína, podávaný na restovaných bramborách Grenaille s řeřichou a rozmarýnem

Saláty

350g      Pravý Caesar salát s krutony z máslové housky1,3,4,7 145 Kč
ančovičkovým dresinkem a restovanou italskou Pancettou
100g      Extra kuřecí prsa Supreme do salátu Caesar   50 Kč
200g      Grilovaný kozí sýr 1,7,10      210 Kč
na lehkém listovém salátku s medovou hruškou

DEZERTY

100g      Mandlové Crème brûlée 3,7,8   65 Kč
jemně zdobené sezonním ovocem
100g      Švestky pošírované v portském víně a medu 7   85 Kč
Dezerty dle denní nabídky

PŘÍLOHY

200 g  Restované brambory Grenaille s česnekem a tymiánem   49 Kč
200 g   Bramborové hranolky   39 Kč
450 g   Rozpečená máslová bageta 1   39 Kč
 

HOT TIP

od 28. 11. 2017

Předkrm / Starter

200g Zvěřinová paština ve slaninovém kabátku s brusinkovou omáčkou, rozpečená máslová bageta 1,7 65 Kč

Hlavní chody

180g Dančí špíz z kotlety s červenou cibulí a švestkou balenou ve slanině, demi-glace ze švestek, bramborové rösti 1,7 365 Kč
200g Husí prsa sous-vide marinované v perníkovém koření, višňová omáčka, mačkané, máslové bambory 7  245 Kč
200g Zvěřinový bourgignon na kořenové zelenině s červeným vínem, nakládanou baby cibulí, jarní cibulkou a domácími bramborovými nočky 3,7,9 230 Kč
 

Týdenní menu

11.12. - 15.12.2017

11.12. Pondělí

0,25l Bramborový krém s řapíkatým celerem 7 35 Kč
300g Pizza salámová, drcené rajčata, mozzarella 1,3,7 120 Kč

12.12. Úterý

0,25l Drůbeží krém se zeleninou a masem 1,7 35 Kč
150g Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinkový terč 1,3,7,9,10 120 Kč

13.12. Středa

0,25l Polévka z fazolových lusků a slaniny 1,7 35 Kč
150g Kuřecí prsa plněná listovým špenátem a šunkou, bramborová kaše 120 Kč

14.12. Čtvrtek

0,25l Česneková polévka s bramborem a uzeninou, opečený chléb 1,3,9 35 Kč
150g Vepřové ražniči s cibulí po Srbsku, pečený brambor 1 120 Kč

15.12. Pátek

0,25l Italská minestrone polévka s těstovinou 1 35 Kč
300g Šunkové flíčky zapékané, okurek 1,3,7 120 Kč
 

18.12. - 22.12.2017

18.12. Pondělí

0,25l Hovězí vývar s nudlemi a játrovým knedlíčkem 1,3,7,9 35 Kč
150g Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka  1,3,7 120 Kč

19.12. Úterý

0,25l Kmínová polévka s vejcem a zeleninou 3,9 35 Kč
350g Penne v sýrové omáčce s poličanem 1,7 120 Kč

20.12. Středa

0,25l Brokolicový krém s opečenou houskou 1,7 35 Kč
150g Holandský řízek, bramborová kaše, okurek 1,3,7 120 Kč

21.12. Čtvrtek

0,25l Asijská polévka s bílým vínem a nudlemi 9 35 Kč
150g Vepřová krkovice na černém pivu a drcených rajčatech, pečené rozmarýnové brambory 1 120 Kč

22.12. Pátek

0,25l Pórková polévka s vejcem 1,3,7 35 Kč
300g Hovězí směs Stroganov, dušená rýže 1,10 120 Kč
 

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek 8. Skořápkové plody
2. Korýši a výrobky z nich 9. Celer a výrobky z něj
3. Vejce a výrobky z nich 10. Hořčice a výrobky z ní
4. Ryby a výrobky z nich 11. Sezamová semena
5. Podzemnice olejná a výrobky z ní 12. Oxid siřičitý a siřičitany
6. Sójové boby a výrobky z nich 13. Vlčí bob a výrobky z něj
7. Mléko  a výrobky z něj 14. Měkkýši a výrobky z nich

Jídelní lístek

PŘEDKRMY

80 g        Husí Foie gras marinovaná v portském víně, 1 140 Kč
na meruňkovém chutney s červeným pepřem, podávaná s rozpečenou bylinkovou bagetou
80 g        Carpaccio z telecí svíčkové 7 185 Kč
prokládané zeleným pepřem a listovým baby špenátem, zdobené parmezánem a limetkou

POLÉVKY

0,33 l        Slepičí bujón s trhaným masem1,3,7,9   45 Kč
kořenovou zeleninou, řapíkatým celerem a fritátovými nudlemi
0,33 l        Francouzská cibulačka 1,7,9   55 Kč
s bílým vínem a sýrovou tyčinkou z listového těsta
0,33 l        Polévka dle denní nabídky   35 Kč

HLAVNÍ CHODY

220 g        Kuřecí prsa Supreme marinovaná v citronovém tymiánu 7 230 Kč
podávaná na hráškovém pyré s houbovým krémem, zdobená červenou solí
250 g        Grilovaná vepřová panenka špikovaná husími játry 7   195 Kč
Foie gras na smetanovém rizotu z rýže Carnaoli s bílým vínem a mascarpone
250 g        Grilovaný australský Flank steak z mladého býčka 1,7 380 Kč
na šalotkové marmeládě s jemně restovanou zeleninou Julienne a bylinkovou bagetou
200 g        Pomalu pečený filet z mořského vlka 4,7  260 Kč
se smetanovo - kaparovou omáčkou z bílého vína, podávaný na restovaných bramborách Grenaille s řeřichou a rozmarýnem

Saláty

350g      Pravý Caesar salát s krutony z máslové housky1,3,4,7 145 Kč
ančovičkovým dresinkem a restovanou italskou Pancettou
100g      Extra kuřecí prsa Supreme do salátu Caesar   50 Kč
200g      Grilovaný kozí sýr 1,7,10      210 Kč
na lehkém listovém salátku s medovou hruškou

DEZERTY

100g      Mandlové Crème brûlée 3,7,8   65 Kč
jemně zdobené sezonním ovocem
100g      Švestky pošírované v portském víně a medu 7   85 Kč
Dezerty dle denní nabídky

PŘÍLOHY

200 g  Restované brambory Grenaille s česnekem a tymiánem   49 Kč
200 g   Bramborové hranolky   39 Kč
450 g   Rozpečená máslová bageta 1   39 Kč
 

HOT TIP

od 28. 11. 2017

Předkrm / Starter

200g Zvěřinová paština ve slaninovém kabátku s brusinkovou omáčkou, rozpečená máslová bageta 1,7 65 Kč

Hlavní chody

180g Dančí špíz z kotlety s červenou cibulí a švestkou balenou ve slanině, demi-glace ze švestek, bramborové rösti 1,7 365 Kč
200g Husí prsa sous-vide marinované v perníkovém koření, višňová omáčka, mačkané, máslové bambory 7  245 Kč
200g Zvěřinový bourgignon na kořenové zelenině s červeným vínem, nakládanou baby cibulí, jarní cibulkou a domácími bramborovými nočky 3,7,9 230 Kč
 

Týdenní menu

11.12. - 15.12.2017

11.12. Pondělí

0,25l Bramborový krém s řapíkatým celerem 7 35 Kč
300g Pizza salámová, drcené rajčata, mozzarella 1,3,7 120 Kč

12.12. Úterý

0,25l Drůbeží krém se zeleninou a masem 1,7 35 Kč
150g Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinkový terč 1,3,7,9,10 120 Kč

13.12. Středa

0,25l Polévka z fazolových lusků a slaniny 1,7 35 Kč
150g Kuřecí prsa plněná listovým špenátem a šunkou, bramborová kaše 120 Kč

14.12. Čtvrtek

0,25l Česneková polévka s bramborem a uzeninou, opečený chléb 1,3,9 35 Kč
150g Vepřové ražniči s cibulí po Srbsku, pečený brambor 1 120 Kč

15.12. Pátek

0,25l Italská minestrone polévka s těstovinou 1 35 Kč
300g Šunkové flíčky zapékané, okurek 1,3,7 120 Kč
 

18.12. - 22.12.2017

18.12. Pondělí

0,25l Hovězí vývar s nudlemi a játrovým knedlíčkem 1,3,7,9 35 Kč
150g Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka  1,3,7 120 Kč

19.12. Úterý

0,25l Kmínová polévka s vejcem a zeleninou 3,9 35 Kč
350g Penne v sýrové omáčce s poličanem 1,7 120 Kč

20.12. Středa

0,25l Brokolicový krém s opečenou houskou 1,7 35 Kč
150g Holandský řízek, bramborová kaše, okurek 1,3,7 120 Kč

21.12. Čtvrtek

0,25l Asijská polévka s bílým vínem a nudlemi 9 35 Kč
150g Vepřová krkovice na černém pivu a drcených rajčatech, pečené rozmarýnové brambory 1 120 Kč

22.12. Pátek

0,25l Pórková polévka s vejcem 1,3,7 35 Kč
300g Hovězí směs Stroganov, dušená rýže 1,10 120 Kč
 

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek 8. Skořápkové plody
2. Korýši a výrobky z nich 9. Celer a výrobky z něj
3. Vejce a výrobky z nich 10. Hořčice a výrobky z ní
4. Ryby a výrobky z nich 11. Sezamová semena
5. Podzemnice olejná a výrobky z ní 12. Oxid siřičitý a siřičitany
6. Sójové boby a výrobky z nich 13. Vlčí bob a výrobky z něj
7. Mléko  a výrobky z něj 14. Měkkýši a výrobky z nich

Restaurace Inspirace, Vám nabízí sezonní pokrmy dle Gastro kalendáře sestaveného samotným šéfkuchařem Hotelu Bobycentrum****.

Restaurace Inspirace v ranních hodinách podává pro své hotelové hosty bohatou snídani formou švédských stolů a to denně od 7 do 10 hodin. Jelikož snídaně je základ každého dne jsou švédské stoly připravované šéfkuchařem Hotelu Bobycentrum**** tak, aby byly vždy vyvážené a uspokojily všechna přání hotelových hostů.

Mimo jiné restaurace Inspirace je Vám k dispozici pro uspořádání Vaší oslavy, firemní večeře, promoce a jiné slavností události. Profesionální tým Hotelu Bobycentrum**** připraví Vaši oslavu od patřičné výzdoby, jelikož každá událost si žádá nutnou dávku exkluzivity a výjimečnosti, připravíme Vám menu dle Vašich přání od rautu až po servírování a la carte.

Jsme inspirací pro Vaše slavností příležitosti!

PRO REZERVACI NÁS MŮŽETE KONTAKTOVAT

E-mail sales@hotelbobycentrum.cz
Telefon +420 533 555 931